Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Tudom, hogy Exactmat-tal se jó.
Egy havernak Razer Imperator van és azzal se volt jó az Exactmat. Úgy látszik ez az új lézeres optika elég válogatós. Azt mondta most textilt húzott rá, és tök jó lett. 
Ez a Roccat Taito pad 3,5k amire a pixel.hu azt mondta, nincs jobb padjuk Mamba alá...Pedig van náluk raktáron Megasoma is, 11,5k-ért.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha van lehetőséged, menj el hozzájuk és próbáld ki mind a kettőt. Csak 3x drágább a Megasoma, ezért vásárlás előtt érdemes kipróbálni.
Én a 3,5k Taito-t is kipróbáltam mielőtt megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy havernak Razer Imperator van és azzal se volt jó az Exactmat. Úgy látszik ez az új lézeres optika elég válogatós. Azt mondta most textilt húzott rá, és tök jó lett.