Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
varada12
csendes tag
Egyszerűen fogtam a kezembe a pici fém cuccot, az kipattant és a műhelyben egy ilyet már képtelenség megtalálni

A razer, és egyéb jobb minőségű egerekbe (logitech, de az Apple is ilyeneket használ) OMRON d2fc-f-7n típusú mikrokapcsolókat használnak.
[link]Belsejükben egy kis fémlapot kapcsolt egyik állásból a másikba. A találkozásnál oxidálódik, és nem érintkezik megfelelően, vagy pedig egy idő után a fémlap elfárad, és hajlik annyit, hogy már nem tökéletes az érintkezés. Ezek a jobb minőségű kapcsolók pár százas árkategória, magyar cégek azonban egy-egy darabot nem akarnak küldeni, vagy ha igen 2000 forintos postával. Ezért megnéztem ebay-en, ami televan ilyen kapcsolókkal. Ha a kapcsolót nem akarod teljesen szétszedni, WD40-et meg lehet próbálni bejuttatni, pár pici a rés ahol ez megtörténhet.
Üdv,
Ádám -
varada12
csendes tag
Kedves PH fórumtársak. Egy kis DeathAdderV2 klikkprobléma.
Decemberben járt le a garancia az egeremre. Váltani nem akarok, mert imádom, főleg a nagysága miatt. Nagy kezem van ugyanis, pontosan ezért vettem ezt.
Namost a probléma az egeremmel, hogy balklikk mikrókapcsolója szórakozik velem gondolom.
1, Ha nem nyomom elég erősen, és kijelölök, akkor random abbahagyja a kijelölést (tehát nem érzékeli hogy le van nyomva a gomb)
2, Néha egy kattintást kettőnek érzékel (ezis gondolom azért, mert közben eltérő erősséggel nyomtam, és kettőnek vette)Apró hibáknak tűnnek, de több órás munkák után hajtépően idegesítőek. Gondoltam mielőtt óvatosan szétszedném, megkérdezlek titeket, hátha tudnátok valami okosat mondani...
Köszönöm a válaszokat,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gran Turismo
- VoLTE/VoWiFi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 (2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!