- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfológus
csendes tag
válasz
Jim Tonic #8290 üzenetére
Szia, azt azért tudom, hogy mi ez, mivel utánaolvasással kezdtem és csak utána kérdeztem itt, de jelenleg nem tud olyan funkciót betölteni amire szükségem lenne ezért nem is vettem eddig ilyet, ezt most mondhatni csak hozzám vágták .
Köszönöm még1x a hozzászólásokat! -
morfológus
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég jutottam hozzá egy ilyen kis kütyühöz, egészen pontosan egy model-B-hez. Azóta ahogy időm engedi olvasgatok a témában, bekapcsolni még nem tudtam, mivel rossz adaptert rendeltek hozzá (mini usb-t a micro helyett), bár gyanítom egy telefontöltővel is elmenne, de ez most mind1 is.
Amit kérdezni szeretnék az, hogy létezik-e hozzá teljes értékű ddr3 ram modul?
Destop periféria tesztelő alkalmatosságot szeretnék belőle fabrikálni, és most pont úgy hozta az élet, hogy RAM modulokat kellene tesztelnem. lehetséges szerintetek ilyet találni vagy még nincs ilyen és létre kéne hozni?Előre is köszi a válaszokat,
annyit még előre bocsátok hogy totál laikus vagyok arm témakörben, szal ha sértő a kérdés akkor 10^3 bocsi érteüdv
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Temu
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest