Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-McElek-
csendes tag
Sziasztok!
Ez nem semmi! Telepítettem egy Raspbmc-t és az LG TV-m távirányítója Simlink-en keresztül gond nélkül kezeli az XBMC-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Youtube kliens azonban nem működik
Tud valaki erre megoldást? -
-McElek-
csendes tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem tudom, erről nem hallottam. Régóta rendelek alkatrészeket az FDH-n keresztül. Bár az igaz, hogy a honlapjukon nem tudtam megrendelni a Raspberry-t, de telefonos egyeztetés után e-mail-ben igen.
-
-McElek-
csendes tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Sziasztok!
Én múlt hét pénteken rendeltem az FDH-tól, tegnap kaptam meg. 10500 Ft volt.
Egyébként az FDH a Farnell magyarországi képviselete. Budapesten ingyen házhoz is szállítanak.Üdv.
McElek
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Starlink
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tud valaki erre megoldást?
wassermann