- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Szia.
A qBittorrent-el problémáim voltak, de mostanra remélhetően megoldódtak. Nem akart letölteni. #48056phrenetiX levelét olvasva a Beállítások/Speciális beállítások/Hálózati csatoló-t Io-ra és az Alkalmazás által használt IP cím-et pedig az IP címemre állítva elkezdett letölteni, majd sédelni. Legalább is azt az egyet amit kijelöltem, megcsinálta. Neked ezek a beállítások mik?
A qbittorrent+vuetorrent-et együtt használod? Legalább is így értelmezem. A vuetorrentről nem sok jót olvastam, ezért ki sem próbáltam. -
Janos46
tag
#48054phrenetiX
Sziasztok.
Több sebből vérző problémám is van.
Nem tudom, hogy SPi-nek van-e beépített blokkolója. Van egy Mozimix.com oldal ahonnan regisztráció nélkül lehet filmeket nézni. Eddig nem volt vele semmi bajom, de pár napja ha keresek filmeket egy idő után bepirosodik a felület és azt írja ki: Kérjük, kapcsolja ki a hirdetésblokkolót! Filmnézés közben nincs gond. Megpróbálnátok hogyan megy ez nálatok? Egyébként mindegy hogy Firefox vagy a Google-al indítom.
A másik pedig a torrent. Qbittorrent 4.5.2-t használok és USB pendrive. Ha kijelölöm a letöldendő fájt és a torrent fájlt hozzáadom, akkor nem tölti le, hanem azt irja ki szünetelteti és a kényszerítésre pedig hogy nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged