-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#79563158 #8920 üzenetére
egy darab usb portja van, minden azon lóg. a fórumok szerint még azzal is lehet gond, hogy szétválogassa a különböző sebességű perifériákat (usb1.1-usb 2.0).
ha egy gagyi kanócocskán megy bele az anyag (ethernet usb-n), és ugyanazon az egy gagyi kanócocskán csurog kifelé (usb-n diszk), akkor az nem lehet jó.
ez persze nem jelenti azt, hogy nálam kompromisszum-képesebb usereknek ne felelhetne meg, de én a magam részéről olyan tanácsot adok csak, amiben hiszek is. mint láthattuk, tökéletes torrent szervernek, majd később kiderül, hogy egy seeddel, stb. stb. a végén úgy lesz tökéletes torrent szervernek, hogy lesz egy három oldalas lista, hogy mit ne csinálj vele, és akkor jó. én nem szeretem az ilyen kókány melót, valamit vagy rendesen megcsinálok, vagy sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC monitorral
- HP ProDesk Mini Gépek! Bomba ár, kicsi készlet:( G2-G3-G4!
- 9800x3D // RX 9070 XT 16GB // 32GB RAM - Friss PCX Garival
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest