-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Gabesz87 #45743 üzenetére
Ne haragudj, de ezek mar sokkal inkabb linux alapok..
Raspberryn nincs belso tarhely, a windows nem latja az ext4 linuxos fajlrendszert az sd kartyan, hiaba keresed. Irtam, hogy magan a raspberryn toltsd le az allomanyt amit SSH-n keresztul kellett volna megtenni, meg a parancsot is megirtam ehhez....
Raspberryn fajlkezelonek ott az "mc", ha nincs rajta fel kell telepiteni... mindezt szinten SSH-n keresztul!
Utana kellene nezni alap linuxos dolgoknak, mi az az user home konyvtar, mi az a sudo, mik a fajlrendszerek jogosultsagok meg hasonlok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest