- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
És mit lehet tenni az aljzattal? És az adathordozóval? Mondjuk utóbbit lehet cserélni. Azért akad pár.
De az aljzatból is négy van készülékenként. Tartok tőle, nem itt lesz a hiba. Tartok tőle, abszolút nem az én készülékemben.UberMutant:
Látom, agresszíven eltúlzod a fórum hozzászólásaimat. Talán jobban érdekel, hogy érdemtelenül dicsőítsék a Raspberry-t, mint a szilárd valóság. Mégis mire számítasz? Nem működik egy negyvenezres, agyonajnározott számítógép, aztán majd hallgatok, mint a sír, mert neked úgy tetszik?
Ehelyett lendülj működésbe javaslatokkal. Csak úgy nyilván nem működött nálad sem. Amúgy, ha egyáltalán volt a kezedben, tudnod kellene, mi a 78+. Ha nem tudod, akkor nem tudom, volt-e a kezedben. Na most ezzel mit kezdjek?Airlac: Rufus-szal még nem írtam ki. Próbáltam kerülni a Windows-os dolgokat, nehogy az legyen a hiba. Az írásokat lejjebb jelöltem, a zöme színtiszta linuxos munka volt. A Rufus-ban meg sohasem csalódtam. Adhatok a lepénynek még egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest