Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzz

aktív tag

válasz fpeter84 #30144 üzenetére

Igazán egy általános fedélzeti mindenest szeretnék a lányom slk-jába a pohártartó helyére (kodi autós skinnel és obd, hogy az én életem is egyszerűbb legyen :) ). Wifi/BT-n lehessen rá csatlakozni, egy SSD a zenéknek, ilyesmi. Android is jó lenne, ha eléggé bele tudok mászni, de inkább linux mert azt ismerem 2x éve (Gentoo/Sabayon vonal). Neki a legfontosabb a zene, a navigáció másodlagos, megteszi a google is.a Banana pi sajnos elég gyenge és öreg is már meg amúgy is printer-servert csináltam belőle gentoo-val (a 4-es kernel óta semmi bűvészkedés nem kell az A20-as procihoz, előtte szívás volt az Allwinner). Annak idején vettem a bananahoz kijelzőt is, de a fényereje csapnivaló még szobában is ha besüt a nap.

Keresgéltem a kijelzők között, és fogalmam sincs, hogy melyik az amelyik megfelelhetne. A legjobb egy amoled lenne, ha lenne. Illetve telefon kijelzők is jók lehetnének akár, de komolyabb felbontású telefonkijelző projektet sem találtam, pedig van itthon pár LG G3 és G4 meg valami Epiphone is. Ezeket lenne jó valahogy hasznosítani illetve vennék én készen is, ha tudnám, hogy nem fogok mellé.

Új hozzászólás Aktív témák