Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
PpenoO
üzenetére
Lehetséges, de nem mindenki foglalkozik annyit ezzel, és/vagy nem érti annyira. A gondom nem az, hogy nem automatikus a DEV Update, hanem az, hogy nem lehet tudni melyik a fent lévő verzió utódja (legfisebb változata) vagy, hogy nem rake fel olyat ami nem jó / nem kell nekem. Ti. az általad említett verziószámból következtetve elvégeztem egy frissítést, ami után fekete képernyő fogadott. Alpha verzió vagy nem az szvsz elvárható lenne, hogy felismerje a kártyán lévő összetevőket és ne ajánljon fel ahhoz nem való frissítéseket. Szerintem. De már látom, hogy a probléma is és a végeredmény is ugyan az mint az első esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann