- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
balaaa88 #6946 üzenetére
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Nekem 1,7 éve van pi-om. De csak 2-3 hónapja használom másra mint linux szerver és xbmc. Eddig OneWire témában (pl DS18B20) maxoltam ki magam, most tervezek egy DHT22 bekötést, és az I2C felé kacsintgatok, mert ott már vannak normális ADC-k.
Btw annyira megörültem, hogy van 4 csatornás OneWire alapú 16bit felbontású ADC, hogy majdnem rendeltem 5 darabot, aztán kiderült hogy az alsó 8 bit csak zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Építő/felújító topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- RAM topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest