- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
Szia! A kérdésedre a rövid válasz: nem lesz vele probléma. De. Meg tudod nézni, hogy a pí kap-e áramot az usb-hubtól, ha semmit nem kötsz a pí-re (tápot sem), csak az usb-hubot powereled és csak azt dugod a pí-re. Ekkor szinte tuti, hogy világítani fog a piros power led-ed, de a pí nem kapcsol be, mivel nem folyik át az usb-porton annyi áram. Ha ez a helyzet, az nem baj. Nekem is ez volt. Úgy oldottam meg, hogy a hub uplink kábeléről szigetelés leszed, piros kábel elvág. Ettől kezdve a hub-tól áram tuti nem fog folyni a pí felé, csak adat. De ha nem babrálod a hub-ból jövő usb-kábelt, elvileg akkor sem lehet baja a pí-nek. Én mindenesetre elvágnám a feszkót onnét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest