Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
teszt mikorra várható?
-
-
joelke HU
őstag
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Azért csak nem ugyanazt a technológiát alkalmazzák rá mint a notebookok esetében. Ez nem az első széria. Miért engednék piacra olyan cuccot ami pár nap után selejtes lesz?
-
A színhőmérséklet beállításra, kékfényszűrésre vonatkozó szöveg csak marketing rizsa, a matt, "papírszerű" bevonattal ellátott kijelzőfelület pedig egyenesen öntökönlövés a gyártó részéről. Kemény, karcálló felületet csakis üvegszerű, fényes anyaggal (gorilla glass, corning glass) lehet megvalósítani, matt felület jó TV-re, vagy notebookra, ahol nem tapogatják a felületet és nem tud karcolódni.
-
DS39
nagyúr
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Leírja a cikk, hogy miért.
(Spéci kijelző.) -
janeszgol
félisten
Elmegy. Még drágának sem mondanám, mert SD680 körüli teljesítménnyel 80 ezer ft körül jönnek ki telefonok 4 GB rammal. A táblagépek meg mindig is egy picit drágábbak voltak a nagyobb kijelző miatt.
Ezt a világot éljük. Hozzá kell szokni. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Megnéztem a képeket és én is ezen filóztam, hogy mi van ezen, hogy rangos elismerésben kellett részesíteni, hisz külsőre ugyanolyan, mint ármely másik, belsőre meg szintén egy majdnem nulla.
-
Ez egy tök közönséges tizenkettőegytucat tablet, belsőleg is, külsőleg is. Mi a fenét tud ez a tablet, hogy díjat kapott
Lehetséges, hogy az adott díjat a TCL alapította?
-
fornettisuti
veterán
Alternatív cím:
Vastagon fogott a ceruza -
K82
őstag
4 GB memória... Miért kell ezen 2023-ban spórolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest