Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaby
csendes tag
Köszi.
Az akkumulátorról esetleg valami tapasztalat?
5400mAh-t írnak rá, más tabletben nem ritka a 8-10000mAh-s akku sem, főleg a nagyobb felbontásúakban, amik 10"-osak, ezért érdekelne, hogy mondjuk folyamatos Wi-Fi használattal kb. mennyit bír. Nem feltétlenül játékot figyelembe véve, hanem napi használattal, tehát böngészés, kis film stb. Tudod Te, ahogy használod.
Lehet, hogy azért nem lehet tölteni, mert ugye USB-n csak 500mAh-t lehet felvenni, és az ekkora taboknak általában 2A-es töltőjük van legalább. Bár azzal együtt nem lenne rossz, mert úton a kocsiban is lehetne tölteni a telefon töltőjével, ha éppen kezdene lemerülni amikor a gyerkőc játszik rajta.

Jaby
-
Jaby
csendes tag
Na ez engem is érdekel, mert ennyiért túl jó az ár, hogy igaz legyen. Ráadásul Nyíregyházán vannak, ami nekem az ország másik oldala.
Én beszéltem ma a fickóval, azt mondta, hogy a gyártótól szerzi be, ezért tudja akciózni.
De még így is gyanúsan olcsó. Ha tényleg azt adja ennyiért, amit hirdet, akkor nagyon megéri, nincs ellenfele. -
cuebler
senior tag
egészen pontosan 57.891 Ft... hát annyi okosság van a dologban, hogy a cégük befizeti az áfa-t és gondolom vissza is kéri. 255 kemény zöldhasúba fájt, állítólag kb 200-300 s3 klón társaságában érkezett, így a szállítási költség is megoszlott. mivel cég vette, gondolom utalták a vételárat és a deviza eladási árfolyam mindig alacsonyabb, mint a valuta eladási. más okosságot nem látok a dologban.
amúgy a páromnak vettem, engem már asszimilált a samu ultrabook-om

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- IFixIt iOpener Toolkit
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest