- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
SzlobiG #4603 üzenetére
Az önmagára másolás is gyorsabb lesz a tömbön belül is, mint egy winyón belül, csak kevésbé, mint mikor A winyóról/tömbről B winyóra/tömbre másolsz (mert ilyenkor nem kell ida-oda mászkálnia a fejnek hgy innen olvas, amoda ír, csak halad előre mindkettő, de tömb esetén ezen is segíthet a még gyorsítótárazás).
Bocs, elsőre nem direkt neked reagáltam, csak elkaptam azt a gondolatmenetet, amit ő elkezdett, illetve hát a hsz vége elég univerzális, benne van a Raptor+RAID0 is.Ha alapvetően tárolsz, és olvasol, akkor mindenképp jobb a tömb. Akkor jó külön hagyni, ha elsősorban inkább mozgatod az adatokat, pl. muxolgatod az mkv-kat, csomagolod ki a rarokat, stb.
-
Bali27
addikt
válasz
SzlobiG #4594 üzenetére
De kéne mellé még 1 winchester is.. MIvel a Raid rendszer tömbön belüli másolása elég lassu.. Akkor jó, ha van egy 3,. winyo és ide oda mozgatod az adatokat..
Nekem 2 db 250es WD van +egy 320as WD.. Értelemszerüen a 2db 250es van Raid0ba kötve.. Stabil meg minden.. De tömbön belül föleg nagy fileokat lassabban másolja mint ha szimpla winyón másolnék.. Viszont ha raidröl másolok az egyedülálló einyora, akkor néha még 110mb/secet is eléri... De általában ilyen 70 mb/sec körül mozog..
Ha van pénzed, én inkább Raptort vennék . +2db kisebb winyó Raid0ba amin a Rendszer van, kb 16 - 32es Clustermérettel.. oszt had szóljon.. MEg egy terrás winyó a töltésnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest