- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Ha veszel egy rakat ramot,akkor miért érdekes a swap,alig fogja használni
Szerintem feleslegesen bonyolítod túl a dolgokat,ez egy home rendszer lesz,hidd el,nem fogsz sokat fogni rajta,akárhogy csinálod.
Tedd raid0-ra,ha úgy akarod,a swap-et meg állítsd be fixre,oszt kész,winyó elég gyors lesz,attól gyorsabb már jóval drágább megoldás lenne,és neked nem érné meg,a sok RAM meg gondoskodik a rendszer gyorsaságáról.
Szerintem -
K9
tag
Na gondolkoztam és a memóriás swap megoldás az gyorsabb lenne, de kérdés mennyivel, mert ha nem sokkal akkor nem pazarolna az ember kb 800mb memóriát erre.
De ha elindítok öt progit a raid 0-ás páron akkor már nem is olyan egyszerű lesz a winyónak swapolást is oda írni. hmmm. -
K9
tag
Na megnéztem jó pár tesztet és árakat és arra jutottam hogy 36gb raptor ahoz képest mit tud és mennyivel gyorsabb ahoz képest sokat kérnek érte br.35 körül.
Ami nagyon fain az a raptor 150gb, de ez meg br.85 körül
Figyelve az ár és teljesítmény viszonyt meg azt hogy a lényeg a swap meg a win saját ideiglenes fájlai másik meghajtóra vagy memóriára van átirányítva, így egy nem csoda winyóval is akkora gyorsulást tudunk elérni hogy szügségetelen sok +10k beleölése csak azért hogy a winbe 0,1 sec alatt hamarabb nyíljon meg a vezérlőpult, vagy a win 1-2 secel hamarabb indúljon.Mert a fő teher itt a swappolásnál van.Ha ez megoldódik a rendszernél akkor már sokat nem lehet nyerni olcsón.
Inkább ezt a pénzt az amit raptorra kéne fordítani beleöli az ember prociba vagy videókariba.
Ahol meg félelmetes sebbességet akarunk azt meg a raid 0 párosra tesszük.
Persze az elöző kommentembe még mindig élnek a kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged