Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Ha veszel egy rakat ramot,akkor miért érdekes a swap,alig fogja használni

Szerintem feleslegesen bonyolítod túl a dolgokat,ez egy home rendszer lesz,hidd el,nem fogsz sokat fogni rajta,akárhogy csinálod.
Tedd raid0-ra,ha úgy akarod,a swap-et meg állítsd be fixre,oszt kész,winyó elég gyors lesz,attól gyorsabb már jóval drágább megoldás lenne,és neked nem érné meg,a sok RAM meg gondoskodik a rendszer gyorsaságáról.
Szerintem
-
K9
tag
Na gondolkoztam és a memóriás swap megoldás az gyorsabb lenne, de kérdés mennyivel, mert ha nem sokkal akkor nem pazarolna az ember kb 800mb memóriát erre.
De ha elindítok öt progit a raid 0-ás páron akkor már nem is olyan egyszerű lesz a winyónak swapolást is oda írni. hmmm. -
K9
tag
Na megnéztem jó pár tesztet és árakat és arra jutottam hogy 36gb raptor ahoz képest mit tud és mennyivel gyorsabb ahoz képest sokat kérnek érte br.35 körül.
Ami nagyon fain az a raptor 150gb, de ez meg br.85 körül
Figyelve az ár és teljesítmény viszonyt meg azt hogy a lényeg a swap meg a win saját ideiglenes fájlai másik meghajtóra vagy memóriára van átirányítva, így egy nem csoda winyóval is akkora gyorsulást tudunk elérni hogy szügségetelen sok +10k beleölése csak azért hogy a winbe 0,1 sec alatt hamarabb nyíljon meg a vezérlőpult, vagy a win 1-2 secel hamarabb indúljon.Mert a fő teher itt a swappolásnál van.Ha ez megoldódik a rendszernél akkor már sokat nem lehet nyerni olcsón.
Inkább ezt a pénzt az amit raptorra kéne fordítani beleöli az ember prociba vagy videókariba.
Ahol meg félelmetes sebbességet akarunk azt meg a raid 0 párosra tesszük.
Persze az elöző kommentembe még mindig élnek a kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest