- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
hossszú #3528 üzenetére
ha teljesen csontstabil a proci és a memória (pl. orthos teszt 8 órán át) a tuningolt órajelen, akkor nem kell félni SZVSZ
azonban érdekes módon nekem a HDSentinel detektált már elvileg csontstabil órajelen egy (általában tuningnál előjövő) CRC Error Countot (mondjuk nekem nincs RAIDben semmi vinyóm és egy 74 GBos ADFD Raptornál történt ez), ha ez veled is megtörténne RAID0ban, gondolom a merevlemezvezérlőd RAID szoftvere kivágná azt a vinyót a tömbből, amelyiken ez megtörténne, szóval semmi sem biztos
én nem félnék tőle különben ennek ellenére sem
mod: amit írtam, az SZVSZ a déli hídba integrált RAID vezérlőnél lehet gond (pl. Intel ICHxR), mert tuningnál a déli hídnak is tartania kell ugye a lépést az északi híddal, ha egy külön, alaplapra integrált chipen van a RAID vezérlő, akkor sztem az ilyen hiba ritkábban fordulhat elő
a VGA meg baromira nem szól bele az egész dologba, hacsak nem amiatt fagy csonttá a rendszered, mert ugye akkor a DMA és rendszermemóriában maradhat a diszkre még ki nem írt adat...tehát ha stabil a VGA is, akkor az nem lehet hibaforrás
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged