Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak pár észrevétel
Mikor IBMes voltam mi a VMware alatt 51es rendszereket használtunk.
Most ahol vagyok egy bank számlavezető rendszer alatt RAID 6 van SAS winyokból. Ahogy írtad a VMek alig esznek valamit nem most fogod leterhelni. Ha a linkelt diskrendszerben gondolkodsz azok a legjobbak erre a célra. Dell és HP-sat nem ismerem de IBMesekkel már találkoztam, nagyon jók. De talán a legfontosabb, hogy mindig legyen ASAP utánpótlásod ha valami tönkremegy. 1 winyo kiesését a rendszer nem fogja megérezni de ugye az adatokkal nem lehet játszani, hogy nem cseréljük a merevlemez. Ezekben van spare funkció is ,hogy egyet-kettőt tartalékol és ha gond van akkor azonnal kezdődik az újraépítés. Így van idő a rossznak a cseréjére. A rendszerknek nagyon jó előrejelzésük van monitorzzák a diskek smartjait és ha nem tetszik nekik valamelyik azonnal szólnak.Persze ez mind szép és jó de a pénz nagy úr de azért elég jó a mozgástér marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest