- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mekkora gyorsulást jelentene win/játékbetöltésnél ha a mostani 7200rpm-s vinyóm helyére vennék két másik 7200-asat (a mostani ide-és és ha jól értelmezem ezt csak sata-val lehet eljátszani) és azokat raid0-ban összekötném? Attól nem tartok, hogy az egyik vinyó elhalálozása miatt elvész az adat, fontos dolgokat dvd-n tárolom és még 1 vinyóm se halt meg. Azt viszont nem tudom, hogy megérné-e venni egy kis gyorsulásért +két vinyót (persze a hely se utolsó szempont
).
Jah még annyit, hogy az alaplapom sata 150-et támogat a papírjai szerint, akkor ez most sata 2-öt jelent? Mert boltban sima sata-s vincsit ritkán látni (legalábbis ahol én néztem) és a deszka viszonylag új (asus k8n4-e).
Én 2db samsung 160-asra gondoltam, a mostani hdd-m is samsung és jó halk, ellenben a mobil-rack-ben röcsögő maxtor-ral (ami ráadásul közel 60 fokos
).
És végezetül: mi a különbség az ide és a sata között? Jobb valamelyik a másiknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).