- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mekkora gyorsulást jelentene win/játékbetöltésnél ha a mostani 7200rpm-s vinyóm helyére vennék két másik 7200-asat (a mostani ide-és és ha jól értelmezem ezt csak sata-val lehet eljátszani) és azokat raid0-ban összekötném? Attól nem tartok, hogy az egyik vinyó elhalálozása miatt elvész az adat, fontos dolgokat dvd-n tárolom és még 1 vinyóm se halt meg. Azt viszont nem tudom, hogy megérné-e venni egy kis gyorsulásért +két vinyót (persze a hely se utolsó szempont
).
Jah még annyit, hogy az alaplapom sata 150-et támogat a papírjai szerint, akkor ez most sata 2-öt jelent? Mert boltban sima sata-s vincsit ritkán látni (legalábbis ahol én néztem) és a deszka viszonylag új (asus k8n4-e).
Én 2db samsung 160-asra gondoltam, a mostani hdd-m is samsung és jó halk, ellenben a mobil-rack-ben röcsögő maxtor-ral (ami ráadásul közel 60 fokos
).
És végezetül: mi a különbség az ide és a sata között? Jobb valamelyik a másiknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).