- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
konkretan a gondom az, hogy a gyengebb kepekbol is ki lehetne hozni valamivel tobbet 1 kis utomunkaval. Es ha lekicsinyitened ~1000-1200pixel szelesre, akkor a teljes kep latszana a legtobb ember monitoran.
(az utolso mondattal az az ekkora tavolsag kb 30km. Annyit akartam mondani, hogy csak fikazok, nem voltam a klubbon, en sem keszitettem jobb kepeket.)
-
LukE
veterán
a HP-nak volt 1 szar sorozata digi gepekbol, lehet, hogy a tied is azok kozul valo? Szerencsere egesz konnyen felismerhetoek: ''HP'' felirat van rajta.
forditas: ha szutyok a kep, legalabb ne akkora felbontasba rakd fel, hogy elo ember monitorara nem fer ki. Ize, ez epito jellegu kritika akart lenni....
(nem, nincsenek jobb kepeim, nincs olyan fenykepezom, amivel ekkora tavolsagbol tudnek fotozni)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged