- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
blise
tag
szia
nos ez a z általános gyakorlat?
nézd azt nem lehet megreklamálni hogy ami a számlán van kari az ua, mint ami a kezemben van de az nem az aminek hirdetik mert nemaz az órajel amit az ATI referenciaként hirdet
ez szerintem innen fogyasztóvédelmi ügy ugyanis átvágás
szerinted?
az meg jó duma hogy igy jártunk, mert nem én vettem hanem a tulaj egy haverja csak én kinlódok vele, és eddig bizonygattam neki hogy azmár pedig pro
dehát ezek szeritn mégsem
az engem nem érdekel hogy a nagyker ennyi meg enniy pénzért ezt a kártyát hirdeti, de ha az a kártya nem az amiként hirdeti akkor az már megtévesztés és jogi eset
ezzel kapcsolatban tudsz valami lehangolot mondani?
asszem lassan irok nekik is mailt... -
blise
tag
szia
nos ez bontatlan doboz volt mikor felbontottam, (egy boltban melozom és egy ügyfél szólt hogy ez a gáz, amit leírtam, és utánna kezdtem el nézelődni)
az mitr jelent hogy mi van a számlán, a nagykertől amit kaptuk ott 9600 pro van és a termék gyári száma, ua mint a dobozban levő terméké
szoval itt valaki nagyon átbasz valakit
ilyenkor mi a teendő, mert én visszavitettem a nagykerbe és ők meg jól kiröhögnek, hogy ott a kezembe a cucc amit vettem és az az, pedig ugye a tanulság szerint nem az
adott a kérdés ezentúl mindent bontassunk fel a nagykerben és tetessük bele gépbe hogy akkor az mi is valójábanaz ilyen dolgokat hogy lehet
kivédeni?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest