- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
A support ugyan már sok éve halott és megvásárolni is elég nehéz manapság itthon, de én például az elmúlt 1-2 hétben toltam végig és most először.
Igazából nem rossz játék, csak technikailag nem ártott volna jobban odatennie magát a Raven-nek, ugyanis még mindig nem megy menüből a szélesvásznú felbontás, valamint a grafikai beállításokat is sokszor elfelejti. Csak úgy tudtam maxon játszani, hogy manuálisan buheráltam meg a cfg fájlt.
A játékmenet nem rossz, de a játék legnagyobb hibája számomra ,hogy a azok a fegyverek, melyek a régebbi epizódokban a legerősebbek voltak, itt most lepkefing kategória. A játék elején rendelkezésre álló sima gépfegyverrel ugyanolyan könnyű irtani az ellent, mint egy Hyperblaster-rel, tehát ugyanolyan erősek. A 2. részben a Hyperblaster egy félelmetesen, brutálisan erős sorozatlövő volt, itt viszont nagyon gyenge. Ugyanez az érzésem volt a RailGun, illetve a Dar Matter Gun (alias BFG) esetében, ez utóbbi volt a legnagyobb vicc, itt nagyon kiakadtam, ugyanis a legnagyobb és elvileg legdurvább fegyver az, amelyik nem ér semmit. A régi epizódokban egy ellenfél sem maradt talpon ha az ember kilőtt belőle egyet, itt viszont ha csak egy gyenge ellenfelet akarok vele kinyírni, akkor mindenképp a nagy és lassú gömböt pont rá kell lőnöm, ami igencsak nehéz. Ezt nagyon elk*rta a Raven, nem is használtam ezt a fegyvert szinte soha, mert nem sokra mentem vele.
Szintén bosszantó, hogy sokszor egyszerűen olyan sok stroggot küldd a gép a játékos ellen, hogy egy idő után unalmassá, sőt bosszantóvá válik az eszetlen hentelésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest