- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamch4
tag
válasz
martonx #5438 üzenetére
Értem, én viszont néha szeretem külön mappába rendezni a filmeket: pl. van egy Attenborough-filmek nevű könyvtáram és egy Trash-nevű (egyszernézős mozifilmek)
(#5439) gahor72
Köszi, nálam is pont így van beállítva. Probléma akkor van, ha egy új torrentnél megváltoztatom a beállított célmappát, mert a DLNA nem képes megtalálni automatikusan.(#5441) Biga123
Valóban: indirekt könyvtár nélkül azonnal megjelenik, nemrég teszteltem. Attól tartok ez lesz a megoldás. Beáldozom a szép kis almappa rendszerezést az azonnali lejátszás oltárán.Köszi mindenki
-
adamch4
tag
válasz
gahor72 #5435 üzenetére
Igen, erről a life-hackről is olvastam, cseles.
Viszont még mindig nem tudom magam túltenni azon, hogy nem választhatom meg bármikor egy új fájl letöltési helyét anélkül hogy buknám az indexelést. Kíváncsi lennék, másoknál ez hogy megy: minden egy helyre van bedobálva?bocs, az előzőbe kellett volna szerkesztenem, csak kifutottam az időből.
-
adamch4
tag
Lecsekkoltam és úgy tűnik mégis be van állítva.
Viszont most utánaolvastam egy kicsit: abban az esetben ha új torrent hozzáadásnál más célmappát választok, ez az egész nem működik. Lehetséges ez? -
adamch4
tag
válasz
gahor72 #5419 üzenetére
Nem muszáj újraindítani. Nagyon furcsa a helyzet, mert:
>>> Real-time scan new files added to the library <<<
Jelenleg ez van beállítva ugyebár, de hiába fejezi be a TM a letöltést, és hiába látható az újonnan letöltött mappa a TV-n, maga a film nincs ott (gondolom azért, mert a DLNA nem generált hozzá thumbnail-t, így nem tudja megjeleníteni).
Ezt követően három lehetőségem van:
-FileStation-nel átmásolom a filmet egy másik helyre;
-manuálisan lefuttatok egy scan-t a media library-n;
-újraindítom a teljes DLNA-t (ennek igazából nincs sok értelme).
A fentiek közül bármelyiket választom, megtörténik a filmhez tartozó bélyegkép létrehozása és már jöhet is a popcorn. Bármit csinálok tehát, manuálisan kell noszogatni. Korábban letöltés után egyből megjelent minden. -
adamch4
tag
-
adamch4
tag
válasz
gahor72 #5411 üzenetére
Mappafrissítés fájl hozzáadásakor -probléma alatt azt érted, mikor pl. letöltesz egy filmet és az még jó ideig nem látszik DLNA-n keresztül?
Csak mert én egy nagyobb frissítés óta ezzel szívok
A PLEX nálam iszonyatosan lassú (TS-231), így az LG WebOS-re kell támaszkodnom -
adamch4
tag
Illetve nem Qnap-ot, hanem Synology-t. Ugyanis a QTS és a DSM között lényegi különbség, hogy utóbbinál sokkal több mindent rejtenek el a user elől, míg Qnap-nál sokkal nagyobb a szabadságfok. Nekem a Qnap megoldása jobban bejött, így azt választottam. Minden másra ott a Synology (ha már a két riválist említjük - nálam más nem is jött szóba). Ezt az összes Qnap-Syno összehasonlító cikkben megemlítik, ehhez még csak ki sem kell próbálni a rendszereket.
-
adamch4
tag
Van a TV-ben wifi? Ha be van kapcsolva, lehet azon keresztül kommunikál a routerrel, én jártam már így.
-
adamch4
tag
válasz
Shokkolo #5349 üzenetére
Bár eddig csak két külső progit telepítettem, de mindkétszer gyerekjáték volt ez alapján.
Gondolom a Transmission-t próbálnád ki leghamarabb, aminek itt találod a leírását. Ezt is külsőleg kell telepíteni, mivel azóta kivették az App Center-ből. -
-
adamch4
tag
Hátha még valakinek szüksége lesz erre, így leírom hogyan sikerült ma működésre bírnom egy fiók mélyéről előkotort USB kamerát Surveillance Station-ben.
A QUSBCam2-t használtam eme leírás alapján. A beállítások végén"Connection failed: The IP address is invalid"
hibát dobott a SS, ezért kikapcsoltam a Force secure connection (HTTPS) only -opciót (Control Panel/General Settings) és ez megoldotta a problémát.Szóval nyugodtan ráköthettek USB-kamerát is, működik azzal is!
A pontos setup, ha valakit érdekel:
-TS-231 (QTS 4.3.6.1070; QUSBCam2 v1.0.7; SS 5.1.3.3.7)
-Logitech QuickCam Pro 9000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest