- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
-
cousin333
addikt
Amint már írták a Visual Studio Code elég jó kis ide.
Amúgy nem tudom, hogy melyik Python és PyCharm verziót használod, illetve azok hogyan vannak beállítva, de természetesen tudja mindkét kívánt funkciót:
csvfile
Személy szerint én a PyCharm-ot használom, és nagyon jónak találom.Most már kellően gyors is a működése, nem gondolkodik a gépelés (és az IntelliSense használata) alatt. Emellett rengeteg ügyes funkciója van (praktikus apróságok), csak győzze az ember megjegyezni a billentyű-kombinációkat.
Tudsz vele saját modult gyártani, vagy Unittest/Pytest elemeket futtatni van verziókövető integráció is (SVN, Mercurial, Git).
De támogatja a fenti példákban látható scratch fájlok használatát is az aktuális projekttől függetlenül.
Egyetlen bánatom, hogy Jupyter Notebook támogatás csak a fizetős változatban van.
-
axioma
veterán
A pycharm egyszeruen a Jetbrains pythonos IDE-je (ezert emlegettem az IntelliJ-t, mert az is az ovek csak java-ra, nyilvan rengeteg mindenben hasonlo sot kozos alapokra epul). Mas ceg mas, valoszinuleg szinten a sajat korabbi termekukre hasonlito IDE-t kinal pythonra, csak nem feltetlen kulon csomagban es nevezi mashogy. _Csak ettol_ nem gondolnam hogy a pycharm jobb, foleg olyannak aki masik IDE-t mar megszokott. Mindamellett nem nagyon ismerem kelloen a tobbi, pyhton-kompatibilis IDE-t ahhoz, hogy osszehasonlitast tehessek.
-
sztanozs
veterán
Ahogy axioma is írja a pycharm (de egyéb intellisense sem) tudja egykönnyen megmondani, hogy milyen típusúak a változóid. 3.5-től van type hint, ha beállítod a type hint-et a változóra, akkor már könnybb dolga van az intellisense-nek.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a pycharm milyen mélységig támogatja, én pl VSC-ben fejlesztek, ott egész jó az intellisense. -
axioma
veterán
En meg C#-ban nem vagyok otthon, de a csvfile az itt egy egyszeru valtozonev, nem osztaly.
Az import soraban meg ha ugy kezded hogyfrom csv import ...
(azaz nem a teljes csomagot akarod), akkor mar van ctrl-space (en azt szoktam meg korabban java-s ide-kben, na persze az intellij-nel ertheto de netbeans-nel is ez volt ha jol remlik), valogathatsz a begepelt prefix alapjan. [Es persze ha hagyod import csv -n, akkor amikor a kodban kezded gepelni hogycsv.
akkor is jonnek fel a lehetseges folytatasok.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest