Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
-
cousin333
addikt
Amint már írták a Visual Studio Code elég jó kis ide.
Amúgy nem tudom, hogy melyik Python és PyCharm verziót használod, illetve azok hogyan vannak beállítva, de természetesen tudja mindkét kívánt funkciót:
csvfile
Személy szerint én a PyCharm-ot használom, és nagyon jónak találom.
Most már kellően gyors is a működése, nem gondolkodik a gépelés (és az IntelliSense használata) alatt. Emellett rengeteg ügyes funkciója van (praktikus apróságok), csak győzze az ember megjegyezni a billentyű-kombinációkat.
Tudsz vele saját modult gyártani, vagy Unittest/Pytest elemeket futtatni van verziókövető integráció is (SVN, Mercurial, Git).De támogatja a fenti példákban látható scratch fájlok használatát is az aktuális projekttől függetlenül.
Egyetlen bánatom, hogy Jupyter Notebook támogatás csak a fizetős változatban van.
-
axioma
veterán
A pycharm egyszeruen a Jetbrains pythonos IDE-je (ezert emlegettem az IntelliJ-t, mert az is az ovek csak java-ra, nyilvan rengeteg mindenben hasonlo sot kozos alapokra epul). Mas ceg mas, valoszinuleg szinten a sajat korabbi termekukre hasonlito IDE-t kinal pythonra, csak nem feltetlen kulon csomagban es nevezi mashogy. _Csak ettol_ nem gondolnam hogy a pycharm jobb, foleg olyannak aki masik IDE-t mar megszokott. Mindamellett nem nagyon ismerem kelloen a tobbi, pyhton-kompatibilis IDE-t ahhoz, hogy osszehasonlitast tehessek.
-
Ahogy axioma is írja a pycharm (de egyéb intellisense sem) tudja egykönnyen megmondani, hogy milyen típusúak a változóid. 3.5-től van type hint, ha beállítod a type hint-et a változóra, akkor már könnybb dolga van az intellisense-nek.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a pycharm milyen mélységig támogatja, én pl VSC-ben fejlesztek, ott egész jó az intellisense. -
axioma
veterán
En meg C#-ban nem vagyok otthon, de a csvfile az itt egy egyszeru valtozonev, nem osztaly.
Az import soraban meg ha ugy kezded hogyfrom csv import ...(azaz nem a teljes csomagot akarod), akkor mar van ctrl-space (en azt szoktam meg korabban java-s ide-kben, na persze az intellij-nel ertheto de netbeans-nel is ez volt ha jol remlik), valogathatsz a begepelt prefix alapjan. [Es persze ha hagyod import csv -n, akkor amikor a kodban kezded gepelni hogycsv.akkor is jonnek fel a lehetseges folytatasok.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudsz vele saját modult gyártani, vagy Unittest/Pytest elemeket futtatni van verziókövető integráció is (SVN, Mercurial, Git).