Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Köszönöm az ajánlott alkalmazásokat, de nem igazán lesznek jók arra a célra amire nekem kellene. Egyrészt, ha jól látom, a selenium használatát telepítés nélkül nem úsznám meg. Másrészt, első ránézésre elég bonyolultnak tűnik. A curl-t már korábban próbáltam. Sajnos, nem sikerült minden oldal forrását kinyerni vele. Persze lehet, hogy a választott fordítás vagy a használt kapcsolók nem voltak megfelelőek.
Egyenlőre minden wget melett szól: önálló fájl, kis méret, egyszerű használat. -
törölt tag
Igaz a Libreoffice is mintha GTK lenne! Nem nehéz Windowsra gtk-t telepíteni? Nincs vele licencelési gond?
Azért választottam a wxPython-t, mert tkinter túl egyszerű és nincs hozzá grafikus tervező. A qt-nél van valami licencelési macera, amivel nem akarok bajlódni. A gtk-hoz meg a glade-t tudom, de az tudtommal nincs Windows-ra. A wxPython meg mindent tudott, amit elvártam.
- könnyen telepíthető
- van hozzá grafikus tervező
- multiplatform
- nincs vele licenc probléma
Végre megjelent a végleges verzió Python3-hoz. Így már pip-pel is lehet telepíteni. A wxFormbuilder elég jónak tűnik mint tervező. Tök könnyen megoldottam, hogy külön fájlban legyen a grafikus felület és a programmag. Csak ott akadtam el, hogy a legegyszerűbb parancsot (print) se tudtam nyomógombhoz hozzárendelni. A teszteléshez meg kell.A kérdésem, hogy érdemes inkább a GTK-t választani? Miért?
-
kezdosql
tag
Pont az ellenkezojet allitod, mint amit leirtam.
Nekem meg azt tanitottak, hogy ugy kell megirni a ciklust, hogy az vegigfusson.
Ha azt irod, hogy 1-x legyen a futasi tartomany, addig kell ismetelnie, amig x erteke el nem eri a beallitottat.
Kulonosen, hogy ott van az else ag is, igy azzal lehet kezelni a kiveteleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest