- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
Szerintem akkor az lesz, hogy lassan végig megyek az összes fajtán. Egyébként a GLO-nál sokkal erősebb az ízvilág.
Ami viszont felb.szott a trafikban, hogy mikor kértem az ID-t, mögöttem megszólal két faszi, hogy mi nem szívunk ilyen szart, hanem a rendes cigit. Nem kell cipelni a készüléket sem. Nem akartam vitát, így hagytam. De azért na... -
Storms
őstag
Köszi szépen. Meg is vettem a 2.0 modellt. Volt itthon TQS hevítőrúd, mondom ki is próbálom. Hozzá voltam szokva, hogy a GLO-nál a végén csak kihúzom a töltetet és eldobom, ennél is ugyanazt csináltam ösztönösen, és nem húztam fel a tetejét. Így aztán fel sem lehetett húzni, csak miután kiszedtem a bent ragadt cuccot.
Melyik a legerősebb ID ami hasonlít az igazi cigarattákra? Rich Bronze?
Egyébként az összes dohánymentes hevítőrúd, mint a levegő olyan(TQS, Anita, stb..). -
Storms
őstag
Üdv!
Mennyibe kerül most a dohányboltokban a Pulze készülék? Akár az 1.0 is érdekelne. Glo készülékről váltanék. Érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1