- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor a héten szerdán kerestem a két új ízt, és a trafikos hölgy azt mondta, hogy ha tudok mutassak róla képet, mert ők még nem hallottak róla, hogy ilyen lenne. Megmutattam az itt lévő képeket, de akkor is állította, hogy nincs még forgalomba, mivel nekik jön az értesítés, és ők tudnának róla, ha ilyet már lehetne rendelni! No csütötrökön egy másik boltból az asszony hozott mindkettőből. Tudni kell, hogy itt minden trafik kedden kap árut.
-
Dönc
tag
Megéri végigpróbálni egyébként mindet, nekem csak egy volt ami nagyon nem jött be a Polar capsule. Ez a sima pattintós mentolos. Számomra borzasztó a mentol íze benne. Viszont a többi mentolos bejött.
Én sokáig úgy voltam vele, hogy normál cigit szívtam, holott már mindenki körülöttem IQOS-t. Aztán párom is átnyergelt IQOS-ra és kipróbáltam. Őszintén nem nyerte el tetszésemet, de én is erőt vettem magamon.
Aztán végül úgy jutottam el a Pulze-hoz, hogy elkezdtem venni az iD-t az IQOS-hoz, mert eléggé átment gagyiba a HEETS, vagy csak én fogtam ki indoklatlanul sok gyári hibásat. Aztán úgy voltam vele, ha már iD, akkor kéne a hozzá való készülék is.
Fun fact, hogy a két Pulze-t olcsóbban vettem összesen, mint az IQOS 3 Duot, ami pedig akkor épp 10000 ft-ra volt akciózva. -
b.
félisten
Kéket szeretem, az olyan semleges. Amúgy sima mentolost szívok most éppen ( Ice ) és az Új Cosmic-ot néha elpattintom néha nem.
Bronze nekem sem a kedvencem, a kikönnyített szűrővel barátkozni kellene. kifejezetten dohányról átállóknak szokott bejönni, mert azoknak még így is gyenge tud lenni, attól függően, mit szívtak elötte. -
Dönc
tag
Lemértem, majdnem másodpercre pontosan 5 percig hevít (a 2.0, az 1.0 4 perc) és nem számol slukkokat. Ami nekem szimpi feature még benne az eco mód.
Szerintem érdemes iD-val használni, ebből jelenleg 1590 Ft egy doboz. Ezzel végig kellő mennyiségű pára van. Én a Blue-t és a Bronze-t váltogatom ezek sima dohány ízűek. Majd holnap veszek az új ízekből.
HEETS-el próbáltam még ki, annak szerintem sok az 5 perc. De ami HEETS kompatibilis szerintem minden belemegy. Gyakorlatilag megölhetetlen benne a hevítőrúd, kell is, hogy masszív legyen, mert az iD nagyon tömör.
Összedem ide egy helyre, hogy milyen ízek vannak jelenleg iD-ból (b. posztjaiból utólagos engedelmével):
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari