Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Nem,a hive az az épület ahonnan a zombik jönnek ki,ha kinyitod a térképet a piros területek közepén vannak,ilyen méh kaptárhoz hasonló ikonja van.Helikopterrel elég könnyű(de tanka is) kinyírni őket és kapsz érte pontokat.
Én csak most vettem meg azt a képességet amivel magasból rá lehet vetődni az ellenre azzal "kalapácskézzel" (pl a tankokra elég hatásos) Nagyon kemény,ha emberre vetődsz rá,nem sok marad belőle
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Úgy ahogy a tankoknál,előbb meg kell tanulni a képességet.Helikopterknél is majd egy katonától tanulhatod meg ,mikor felhasználod az emléketit azzal hogy "bekebelezed",eddig ez nem esett le ?
A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel". -
Brundle
csendes tag
Vki nem tudja hogy hogy lehet kiiratni az fpst?
-
Brundle
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem értem miért szídják,szerintem nagyon jó játék lett.Azt megértem hogy vkinek nem jön be ez a stílus,meg a grafikába is bele lehet kötni,de minek.A játékélmény nagyon gyors,és rengeteg lehetséges mozdulat van benne.Szóval szórakoztató,és kikapcsolódni tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- GL.iNet OFF topik
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel".