- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl
A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!
Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.
Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos
), senki sem maradt.Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol

Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.
Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez.

Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.
Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
Iranyitas is elegge konzolos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), senki sem maradt.