Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Aktív témák
-
Rocco
csendes tag
Nos, aszitu az, hogy kölcsönkértem egy ilyen gépet. Rá szerettem volna másolni a saját cuccaima, amiket használnom kellett volna. Nagy terjedelme miatt gondoltam, hálór átmásolom. Bele is dugtam a LAN kábelt, de írtama winfos, hogy a álózati kábel nincs bedugva. Hosszas ki-be dugdosás után rájöttem, hogy szét kellene szedni, mert leszakadt az alaplapról a port. Szét is szedtem. Aztán láttam, hogy csak az egyik láb engedte el magát, mert mikor beledugom a csatit ez a lába mindíg hátrébb megy, ezért, levállt az alaplapról. Látván, hogy kicsi a hely, összeraktam, mert nem tudom megforrasztani.
A gondok most jöttek!
Összepakoltam, Power On! A kijelző, nem jelenik meg semmi. A Winchi felteker, aztán a cd-rom felpörög sok szor egymás után és ezt csinálja folyamatosan.
Mit csináljak vele, vagy mi baja lehet ennek?
Byez
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest