- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
nah, vizsgáim végéhez közeledve gondoltam, hogy felrakom a nagy patcht a notimra. Egész gyorsan jön patch

Most jól értelmezem, hogy eddig szinte bárki megvehette a panama upgradet különösebb megszorítások nélkül, míg most már nem? mert ha így van eléggé inkorrekt a rendszer...
Ha jól látom nekem elég sokára lesz így fullos panamam :s pedig az Rp bőven meg van rá...Nem tudom a lvl 4 tuning mennyit dob a kocsin, de akkor ez azt jelenti, hogy huzamosabb ideig teljesítményben hátrányba leszek a játékosok nagyobb részével szemben, mivel már patch előtt is szinte mindenkinek volt már panamája. (az más kérdés, hogy így is megverem a többségét simán
)Aeria Games döntéseit sokszor nem értem... Néha az az érzésem, hogy direkt a játék érdekeivel ellentétes döntés hoznak... tudom, hogy nem ez a szándékuk (pl. speedbug tagadása, patch túlkorai bevetése, alaposabb bug mentesítésre nem nagyon van ideje az invictusnak, mivel a kiadó (aeria games) mindig új dolgokat sűrget...)
u.i. speedbug meg van még?
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Android szakmai topik
- Revolut
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- xBox One x 1Tb lemezes
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)