- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Aktív témák
-
Még egyszer mondom, nem beolvasztás!
Hogy a hw-t idézzem: ''Parci csak somolyog az ilyen hozzászólásokon, hiszen a PROHARDVER! informatika berkein belül mindenki egyenlő'' -
Prog.hu -n már kint a fejléc, a Hardwired még csiszol rajta ezt-azt...
Ugye olvassátok vadul a két társoldalt is? :P -
Panther
HÁZIGAZDA
Én is láttam már az új fejlécet. Egy kérdésem van csak:
miért nem ''PROGHARDWIRED! network''? :) -
PROHARDVER! informatika lesz a végleges és teljes név, és mindenki így fogja hívni, mert az a neve az egésznek (nagyanyámat is ugyanúgy hívja a család minden tagja :P).
De attól még szó sincs ''bevásárlásról'', mindenki független oldal marad, hogy maximális erőbedobással tudja csinálni, amit eddig is csinált. -
bdav
őstag
És a többiek is Prohardver networknak fogják hívni? (vagy lesz Hardwired network-ként ugyanez?)
-
keopsz
HÁZIGAZDA
mondjuk így tuti jobban nézne ki:
PROHARDVER! network: HARDVER JÁTÉK PROGRAMOZÁS ORIGO :D -
FaBatka
aktív tag
Ááááá, vazze kiszúrtam. :D
-
FaBatka
aktív tag
Hol?
-
''Megszületett''. Lásd új fejlécet... :P
Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest