Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Az egyetemen most kell eldönteni, hogy c# avagy java vonalon akarunk tovább menni? Szerintetek melyiket érdemes? Eddig C-t tanultunk. Melyiknek van nagyobb jövője, melyiket fizetik meg jobban...?

-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. A programozásnak nagyon az elején járok. Tanulmányozom a C programozási nyelv Kernighan, Ritchie féle könyvet. Van benne egy olyan program ami a karaktereket számolja meg így néz ki.
#include<stdio.h>
main()
{
double nc;
for(nc=0;getchar()!=EOF;++nc)
;
printf("%.0f\n",nc);
}
ezután beírom a karaktereket, de nem tudom hogy hogyan lehet kiíratni azt hogy mennyi karaktert írtam be. Netbeanst használok. -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Elkezdtem tanulgatni a c++ programozást. Dev c++ fordító van fent a gépen, de van egy olyan problémám, hogy mikor lefordítatni a programot csak bevillan. Más programmal kellene próbálkoznom, vagy van valami beállítás erre

-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Felvettek a debreceni egyetemre programtervezői szakra. És az lenne a kérdésem, hogy szerintetek itthon gyakorolni kell egy erősebb gép vagy elég egy olyasmi is mint ami az alaplapomon van...
Mindenféleképpen veszek gépet, de azért ezt szeretném tudni. Jah és a másik mivel én közgazdasági szakközbe jártam szóval programozás terén 0 vagyok.
Érdemesebb lenne előtte egy webprogramozói szakot megcsinálni, vagy ha belehúzok nem lesz semmi baj?
-
Devdi
aktív tag
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Az egyetemre szeretnék menni programtervező informatikusnak, de előtte elszeretnék végezni egy plusz okj-s szakot hogy legyen egy kis belelátásom a dolgokba és azt szeretném megkérdezni hogy melyik érne többet? Egy 1 éves szoftverüzemeltetői vagy egy 2 éves webprogramozói szak? Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

enm tom mért nem volt jó

Akkor nincsen értelme kihagyni 1 évet?