- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Igazából ezek a parancsok egy Kodi alatt futó phyton script részei, csak nekem úgy tűnt, hogy a fenti parancsokkal van a gond ezért itt kérdeztem rá célzottan csak az általam problémásnak vélt részre.
Viszont célszerűbb ha az egész problémát látja az aki segíteni akar, így inkább megkérdeztem itt komplexen, és el is indultam egy kicsit másféle irányba. Ha érdekel a téma folytassuk ott. Köszi.
-
petakpa1
őstag
Szia, köszi, hogy próbálsz segíteni.
Az első problémám az, hogy a Netflix app az egy Windows store app, nincs olyanja, hogy netflix.exe
Azt már sikerült kiderítenem, hogy egy Ms Store appot pl explorer.exe shell:AppID lehet parancsosroból elindítani.
ha egy sima parancssori ablakba beírom, hogy start explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App akkor rendben elindul a netflix.app
Ezt szeretném továbbfejleszteni úgy, hogy amíg a Netflix app fut addig várjon a script és csak akkor léplen tovább a && után következő start cmd.exe végrehajtására, amikor a Netflix appot bezártam.
-
petakpa1
őstag
Szeretnék segítséget kérni egy nagyon egyszerű script megírásához Windows alatt.
Nem vagyok programozó, de még IT-se. Anno középsuliban 1993-ban foglalkoztam utoljára ilyesmivel, ezért nagyon láma vagyok.A scriptnek azt kellene tudnia, hogy elindítja a netflix app-omat, majd amikor azt bezárom elindít egy másik programot.
start /w cmd.exe && start cmd.exe
A fenti ugye azt csinálja ugye, hogy elindít parancsori ablakot, majd amikor az bezárom elindít egy másikat. Ez eddig tisztastart /w c:\netflix.lnk && start cmd.exe
vagy a
start /w explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App && start cmd.exeParancsoknak azt kellene csinálnia, elindítják a appot, majd ha azt bezártam, akkor elindítanak egy parancssori ablakot.
A problémám csak az, hogy a parancsori ablak rögtön a futtatáskor megnyílik nem várja ki amíg a netflix app-ot bezárom.
Hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy csak akkor indítsa el a parancsori ablakot, amikor a Netflix app-ot bezártam?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest