Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy hogyan tudom előcsalni a pontosvesszőt ( ; ) a programból? (a program: Dev C++ 4.9.9.2 -hun)
Amikor a forrásfájlt a programban írom, nem jegyzettömben, akkor nem akarja ;-t kiírni, pedig elég fontos!
Előre is köszike

(talán vissza kéne állítani angolra???)
Amikor a legelső példából exe-ét csináltam furcsáltam, hogy nem marad meg a szöveg futtatáskor, hanem bezár az ablak, De Parancssorból indítva minden OK
Rémesen rosszérzés valamihez nemérteni -
törölt tag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.....

.Hálám üldözni fog!.
Most, hogy tudom... akkor elkezdem tanulni a C-t... a Dev C vel akkor ugye kipróbálhatom mire jutottam... és akkor ugye azzal majd meglehet oldani az LPT port vezérlést - nagyszerű
már szereztem is egy eBook-ot (programozzunk C nyelven) - remélem ez jó lesz kezdésnek.
Akik fizikai munkát végeznek, azoknak a többségük nemérti, hogy mi lehet azon fárasztó, ha valaki a számítógépen ''pötyög'' - És azoknak a legrosszabb, akik fizikai munka mellett - szabadidőben ''pötyögnek'' - nem csak a test fárad, hanem az is ami benne van. -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem...
...Szóval szeretnék megtanulni programozni
Ami nekem annyit tesz, hogy jelenleg egy programnyelvet sem ismerek, még nincs tapasztalatom e téren. (csak html, de az semmi) és szeretném, ha ez nem így lenne.
...Tehát a kérdésem az, hogy melyik programnyelvet válasszam?
Nekem fontos az, hogy legyenek magyarnyelvű leírások az alapoktól kezdve (mert ugye, ha nem suliban tanulom, nincs ki elmagyarázza). Szintén fontos, hogy lehessen olyan programot készíteni vele, ami képes a portokat (ezalatt az LPT-re és az USB-re gondolok) kezelni. És persze windows-os felületet létrehozni (ezalatt meg aztértem, hogy ne olyan DOS-os csúnyaság legyen, hanam windows-os randaság). Meg az se árt, ha képes kezelni ezt a modern technikát a 64bites rendszert, meg a multiCPU -kat
Nem tudom mennyire érthetőek az elképzeléseim
Az interneten böngészve úgy vettem észre, hogy ami nekem kell, az a C, majd a továbbfejlesztett változatai.
Ja és még arra is kívánncsi lennék, hogy milyen progit használjak?
valami olyan kéne ami ingyenes, de ha nem az sem baj, csak ne legyen olyan eszméletlen drága, amilyenek ezek a progik szoktak lenni (ezek a progik alatt ezeket értem: Macromedia studio8, Maya7, Corel akármelyik, office...) de persz más módját is ismerem
a beszerzésnek, de az.....!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Licencek
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest