Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirtyll
csendes tag
Köszönöm azoknak akik segíteni akartak, a probléma megoldódott. A megoldás : magyar Win Xp-n Nulla SP, gyönyörűen fut a progi. Most már happy vagyok!
-
Mirtyll
csendes tag
Lekaptam a xp SP2-es verzuzt, aztán fel egy ősi mezei xp-t és lám felment a progi, azt hogy működik-e, majd csak holnap próbálom ki.Ha megy minden akkor ez lesz a névnapi ajándékom magamnak

-
Mirtyll
csendes tag
Ez egy körömnyomtató progi ami angol win xpre /nincs semmi sp/ működik rendesen, és magyar xp sp2-vel feltelepül,progi elindul, de abban a pillanatban magyrul ezt ija ki: '' a kijelölt rendezési módszert nem támogatja az operációs rendszer''.és nem megy tovább...a kérdésed többi részére nem tudok válaszolni, mert nem vagyok egy nagy guru ebben a témában.
-
Mirtyll
csendes tag
Segitséget szeretnék kérni, hogy mi a megoldás arra, hogy hogyan lehet az, hogy egy szoftver angol xp-n simán fut a magyar xp-n meg nem? örömmel venném, ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest