- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sweet Lou 6 #6107 üzenetére
szvsz ez csak egy command file, ami beállítja a szükséges környezeti változókat... Nálam most nincs fejlesztői gép, de este (ha el nem felejtem) beillesztem ide, vagy elküldöm privátban.
-
bpx
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #6107 üzenetére
csak nem te kérdezted ugyanezt a hup-on is?
Professional és Ultimate-ben biztosan, Premium-ot nem tudom, azt még soha nem használtam, de ez egy olyan alap dolog, hogy szerintem mindegyikben
-
doc
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #4987 üzenetére
TP? huhh, regi emlekek...
mikor elkezdtem tanulni, imadtam a Pascalt (C64 Basic/assembly utan dobbenet volt)
aztan gyorsan megutaltam
de tanulonyelvnek nem rossz -
doc
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #4985 üzenetére
ha most kezded a nyelvet, akkor kvazi mindegy hogy mit hasznalsz, ugyis maga a nyelv a lenyeg, csak annyit kell tudni, hogy hogyan tudod elinditani a fejlesztokornyezetbol
nyugdij elott? akkor eselyes hogy TurboC lesz
-
doc
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #4983 üzenetére
hat kerdezd meg. eleve az elso dolog az kene hogy legyen az eloadason, hogy elmondjak hogy mit fogtok hasznalni, pont azert, hogy az ember otthonra is azt rakhassa fel
de ha elmondod melyik suli/melyik tanar, szerintem lesz valaki aki meg tudja mondani innen is -
doc
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #4981 üzenetére
nem ertem... ha a suliban ott van a gepen, akkor gondolom a nevet is tudod, nem?
j0k3r!
persze, az Android SDK resze az emulator, gyakorlatilag olyan virtualis eszkozt raksz ossze magadnak, amilyet akarsz, de nagyon egyszeru a telefonon is tesztelni -
j0k3r!
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #4975 üzenetére
visual studio lesz az, amit te keresel. + [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest