- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
csabi94 #8528 üzenetére
Köszi elöre is . eddig amit alkotni tudtam az egy képlet számolós kis prógi, de semmi grafikus elem nincs, pedig ha meg tudnám jeleniteni az értékeket egy kordináta rendszerben akkor jobban láthatnám azt is ha rossz érték jön ki a számolásnál ha 2 érték között bizinyos lépéskozokkel ujraszámolná és ezt egy görbeként kirajzolná.Ezt egy kris jamsa pdf-ből néztem ki a használatát, ott egy telefonkönyvet csináltak a cin és cout parancsokkal, de én ugy gondoltam jobban megjegyzem ha saját érdeklődéskörömnek megfelelő dolgot készitek vbelőle amit jobban megjegyzek és tudom is hogy ha valami nem jó.
[link]És valami ilyet szeretnék csinálni, hogy egy egyszerü táj és egy repülő, egy ilyennel minden olyan részt lehetne gyakorolni ami kellhet( ütközésmodell, irányitás, 3d modell, táj stb..) , de valahogy ugy, hogy amolyan modul rendszerbe, hogy ne kelljen az egészet ujrairni ha valamit fejleszteni akarok rajta, hanem csak az ahhoz tartozó részeben árirni bőviteni .
Régebben megkaptam a készitőtől ennek a proginak a forráskódját,de már nem találom,de ugy emlékszem nem volt több 5000 sornál meg 4-5 fájlnál . ahogy igy nézem minden adatot TXT-ből vesz ,de ennél már gondolom van hatékonyabb megoldás is , a gép tulajdonságauinak a bevitelére.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest