Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére
Egyértelműen Java/C# a jó irány üzleti szempontból. Viszont ha most kezded a programozást, akkor szánj egy kis időt arra hogy magát a strukturált programozást ismerd meg.
A Java/C#/C++ soha sem magát a nyelvet jelenti, hanem a teljes környezetet, framework-öt, library-ket stb.
Ezek előre elkészített megoldásokat adnak és nagyban egyszerűsíti majd egy-egy komplex alkalmazás elkészítését. Én azt javaslom hogy ne ezeknek ess neki egyből.1. Először egy kicsit merülj el a strukturált programozásban, az adatstruktúrákban (pascalt javaslom).
2. Ha ezek már mennek akkor OOP alapokat tanulj, gyakorold (üzleti vonalon Java/C#, rendszerprogramozás vonalon C++).
3. Miután megy az OOP akkor jöhetnek a speciális utility-k/library-k megismerése (üzleti vonalon Java/C#, rendszerprogramozás vonalon C++) -
válasz
freelanced
üzenetére
Szia!
Amennyiben most jánlanom kéne akkor biztos hogy a C# illetve a Java felé terelnélek. Az alapvető programozási tételek illetve valami normélis müdszertan elsajátítása után egy jó könyvvel nekivágva egész jó dologkat lehet elérni, illetve az objektumorientáltság is fontos szempont szerintem. Amennyiben ezen szempontokat nem nézzük akkor is azt lehet látni, hogy a munkáltatók részéről van rá igény, tehát el lehet vele helyezkedni, illetve használható tudást ad mindkettő. Ellenben az egyetemeken tanított Pascallal - s igen, tudom ettől a szemléletmódtól nem leszek népszerű.
Szóval szerintem C# vagy Java így elsőkörben.
Talán a crossplatform miatt inkább Java.
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest