Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
akkor valamit nagyon elturtal
nekem ez volt az egyik legkomolyabb elmenyek kezdo Linuxos koromban (ugy 2002 kornyeken). vettem hasznaltan egy BT chipes tunerkartyat, amivel sokat szenvedtem windows alatt, hiaba tettem fel a hozzaadott cd-n levo, a netrol letoltott hivatalos legujabb, es egy speci, megturkalt drivert, egyikkel sem mukodott igazan jol
aztan mikor a nemreg feltett Linuxot nezegettem, lattam a menuben egy tv-nezo programot, kivancsisagbol ranyomtam, es en lepodtem meg a legjobban, hogy tokeletesen mukodott mindenfele driverezgetes meg allitgatas nelkul minden
kb. akkor dontottem el, hogy innentol nem szopatom magam tovabb a windowszal
-
Jester01
veterán
Mert biztos béna voltál

Nekem érdekes mód tíz éve is sikerült 878as kártyát használni amikor kölcsön kaptam egyet. 848-as pedig 12 éve van a gépemben (ugyanaz). Ettől függetlenül a 848/878 chipek doksija ingyenesen elérhető a neten, és ez a fontos mert ez kell ahhoz, hogy bárki tudjon drivert írni ha szükséges. Továbbá egy jól megírt 32 bites driverrel semmi dolog nincs, csak le kell fordítani 64 bitre is - ezért általában nem probléma linuxon a 32/64 bit.
Mondjuk a tv kártyákon más chipek is vannak, tipikusan a tunerrel és a távirányítóval szokott még gond lenni illetve az általános célú lábak (GPIO) különböző bekötésével. Ez megint csak azért van mert a gyártók nem publikálják az információt - rugdosni kellene őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest