- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
akkor valamit nagyon elturtal
nekem ez volt az egyik legkomolyabb elmenyek kezdo Linuxos koromban (ugy 2002 kornyeken). vettem hasznaltan egy BT chipes tunerkartyat, amivel sokat szenvedtem windows alatt, hiaba tettem fel a hozzaadott cd-n levo, a netrol letoltott hivatalos legujabb, es egy speci, megturkalt drivert, egyikkel sem mukodott igazan jol
aztan mikor a nemreg feltett Linuxot nezegettem, lattam a menuben egy tv-nezo programot, kivancsisagbol ranyomtam, es en lepodtem meg a legjobban, hogy tokeletesen mukodott mindenfele driverezgetes meg allitgatas nelkul minden
kb. akkor dontottem el, hogy innentol nem szopatom magam tovabb a windowszal -
Jester01
veterán
Mert biztos béna voltál
Nekem érdekes mód tíz éve is sikerült 878as kártyát használni amikor kölcsön kaptam egyet. 848-as pedig 12 éve van a gépemben (ugyanaz). Ettől függetlenül a 848/878 chipek doksija ingyenesen elérhető a neten, és ez a fontos mert ez kell ahhoz, hogy bárki tudjon drivert írni ha szükséges. Továbbá egy jól megírt 32 bites driverrel semmi dolog nincs, csak le kell fordítani 64 bitre is - ezért általában nem probléma linuxon a 32/64 bit.
Mondjuk a tv kártyákon más chipek is vannak, tipikusan a tunerrel és a távirányítóval szokott még gond lenni illetve az általános célú lábak (GPIO) különböző bekötésével. Ez megint csak azért van mert a gyártók nem publikálják az információt - rugdosni kellene őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest