Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
De ha ilyen alapon nézzük, akkor gyakorlatilag be kellene szüntetni az összes önkiszolgáló kasszát. Mert ha én lopni akarnék és mernék is, akkor inkább olyan terméket vennék, amit nem kell a kimeneti raktérre tenni, tehát a kosaramban maradhat. Aztán az alá tenném, amit 'ingyé szeretnék elvinni.
axioma: nyilván az én nézetem. Sztem. senki nem csodálkozik, hogy én nem a te nézetedet írom le.
Egyébként maga a funkció benne van. Csak nem egy 1szerű halandó számára, hanem felügyelői kulcs kell hozzá. Innentől kezdve már a határidős érvelésed sem áll meg a lábán...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként maga a funkció benne van. Csak nem egy 1szerű halandó számára, hanem felügyelői kulcs kell hozzá. Innentől kezdve már a határidős érvelésed sem áll meg a lábán...