Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
válasz
Ezekiell #14252 üzenetére
Ha a pom.xml-ekre gondoltál;
Javafx projekt:
[link]
Adatbázis projekt:
[link]
-itt van egy önmagára hivatkozó dependency de nem számít jelen esetben
Kombózott projekt:
[link]Bónusz móka hogy egyszer működött (javafx-esbe raktam bele a H2-s cuccokat),
azután ugyanazon a projekten belül az egyik mainben (javaFXes) hivatkoztam a másik mainre(hibernate-es), na onnan elszállt és kapom újra ezt ha a javaFX-es maint futtatom:Error: JavaFX runtime components are missing, and are required to run this application
Command execution failed.Viszont a másik main lefut rendesen, ami feltölti az adatbázist
@Silεncε(#14251)
ezt próbáltam már de nem hozott sikert, windowson vagyok amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest