Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem vagyunk egyformák
Kezdőként azért szerintem többnyire érdekesebb valami olyat csinálni, aminek hirtelen kézzelfogható eredménye van, mintsem valamelyik nagy cégnél a 249. adatbázis táblát legyártani, hogy majd esetleg legyen is valaki aki egyszer valamelyik huszadrangú eldugott admin screen sarkában néha visz is fel bele adatokat 
Hiszem, hogy kezdőként az ember csomó felé kipróbálja magát, ennek az egész nyelv választósdinak sincs értelme, pláne mi alapján választ valaki nyelvet, amíg személyesen nem próbált ki párat? Mert a fórumon megmondták, hogy ez vagy az legyen?
Én inkább az alap kérdést úgy fognám meg, hogy startuphoz menjek-e el dolgozni, ami bármikor megszűnhet, viszont 10 fejlesztő van, és bármelyik részén is dolgozok a rendszernek, komoly ráhatásom van az egész rendszerre. Vagy valami nagy céghez, ahol én leszek az 5436. fejlesztő. Startupok általában teljesen más technológiai stack-el indulnak el, mint egy nagy cég, ahol 20 éve Java van, és kész.
Szóval én meg azt tanácsolom a kedves fórumozóknak, hogy ne rád hallgassanak, ne fejlesztői szerepkört keressenek, hanem nekik fekvő céget. Nyilván gyakornokokról beszélünk, akikből még bármi is lehet, igaziból a leendő cégnél használt technológiai stack huszadrangú, úgyis tovább tudnak lépni, ha tovább akarnak lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Jövedelem
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kezdőként azért szerintem többnyire érdekesebb valami olyat csinálni, aminek hirtelen kézzelfogható eredménye van, mintsem valamelyik nagy cégnél a 249. adatbázis táblát legyártani, hogy majd esetleg legyen is valaki aki egyszer valamelyik huszadrangú eldugott admin screen sarkában néha visz is fel bele adatokat