- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
szata.68 #12198 üzenetére
A legtobb esetben egy primitiv, am konnyen hasznalhato/ertheto/ellenorizheto titkositas sokkal hatasosabb tud lenni, mint egy bonyolult, amirol a juzer nem tud meggyozodni, hogy helyesen hasznalja/jo vegeredmenyt kap-e. Ha az interneten azt olvasod, hogy "a 128 bites ssl titkositas a kiralysag", de csak a hited az ami meg tud gyozni hogy tenyleg azt csinalja a szoftver amit iger, akkor inkabb ne hasznald!
Vagy ertsd meg eloszor nagyon jol, vagy atmenetileg hasznalj valami primitivebbet! A security nem a buzzwordokrol szol.
~szerintem -
válasz
szata.68 #12198 üzenetére
"Az egyik program 128bites SSL titkosítást ígér. Így valóban csak én (illetve akit én szeretnék) férhetek hozzá az adatokhoz?"
A kettő között olyan nagyon kemény korreláció nincs. A 128 bites AES (az SSL protokoll maga nem határoz meg konkrét titkosítási algoritmust, de mostanában elég biztosra lehet venni, hogy AES-ről van szó) önmagában megbízható titkosítás, AZT nem fogja feltörni senki - az már más kérdés, hogy meg lehet-e kerülni, mert van valami hiba a programban vagy szándékosan elrejtett hátsókapu vagy egyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest