- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
Itt van még egy, mindig más mappába ment, hozzáteszi az időt:
set fso=CreateObject("Scripting.Filesystemobject")
Dim ftime
ftime=Time()
ftime= Replace(ftime, ":", "-")
Dim oShell
Set oShell = WScript.CreateObject ("WSCript.shell")
oShell.run "cmd /K CD C:\ & xcopy F:\doc\* F:\docbizt" & ftime & " /d /c /h /r /e /q /y /i ",0
Set oShell = Nothing -
cherockee
aktív tag
-
cherockee
aktív tag
Üdv!
Segítségeteket kérném, olyan programot keresek, ami (címmagyarázatként) biztonsági másolatot csinál egy adott file-ról, mappáról, ha módosítva lesz, vagy akár adott időközönként (akár percenként). Elég ha egy másik mappába, vagy pendrive-ra, esetleg másik partícióra csinálja, nem kell nekem dvd-re.FIZETŐS IS LEHET! (inkább fizetek, mint hogy 3 óráig itt üljek, és zokogás közeli állapotban keressem a megoldást, én, akit néha szobornak lehetne nézni csuklótól felfele)
Miért?
Mert sikerült tegnap egy (TRAGIKUS, és nem direkt) mozdulattal törölnöm 500kb-nyi jegyzetet, ami esetemben 2 napi jegyzetelés volt, és 12 undelete programmal való próbálkozás (direkt leállítottam mindent ezen a gépen, és másikról hoztam pendrive-on a programokat, nehogy felülírja) után is csak "cluster felülírási" hibára hivatkozott, és semmi nem jött vissza...két nappal azelőtti utolsó dvds mentésem másoltam vissza, de mondanom se kell, ez semmi. Gyakorlatilag lusta vagyok percenként menteni manuálisan, automatizálás érdekelne. Akár ütemezett feladat is lehet, vagy egy aprócska program, amire kattintva backuppol nekem, csak háttérben tegye, és ne nekem kelljen másolgatni 10-20 file-t esetenként...lusta és hülye vagyok.
Egy vicces helyzet miatt XP-m van és fat32-m, de ha valaki azt mondja nekem, hogy az ntfs jobb (tudom), akkor se tudok most gyorsan arra váltani(egyébként jobb ilyen ügyekben? mármint a sima egyszerű undelete terén...). Ha lenne rá időm, megtenném. Egyébként Linux alatt könnyebben megúszhattam volna a recovery-t? Ext3 mennyire jó ilyen ügyekben?
Másik amin gondolkodtam: RAID. Anno tanultam-használtam, viszont jó rég volt, emlékeim szerint itt a törlés szintén teljesen tükrözve lenne, mivel nem erre való a raid, hanem hardware hibák szűrésére, tárhelyek összekötésére, stb...bár ebben is kiigazíthatna valaki, ha ez megoldás tudna lenni.Előre is kösz a megoldási javaslatokat! Fentiektől teljesen eltérő ötleteket is szívesen fogadok, csak a problémára megoldást jelentsenek
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- LEGO klub
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Filmvilág
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest