- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
t3rm1nat0r
csendes tag
Úgy TŰNIK, de nem az a lényeg.
Soha nem tanultam elektronikát sem számítástechnikát sem programozást.
Már írtam, többszöri próbálkozás eredménye a program. Még egy titkot elárulok.
Ez az első vektoros összeadó és szorzó, amit leprogramoztam, és működik. Nem azért működik, mert valaki megmutatta, hogy hogyan kell elkésziteni, vagy már ezerszer leprogramoztam. Azért működik, mert azt akartam, hogy működjön."Although the idea itself isn’t new - “Genius is 1 percent inspiration and 99 percent perspiration,” Thomas Edison famously remarked - the researchers are quick to point out that grit isn’t simply about the willingness to work hard. Instead, it’s about setting a specific long-term goal and doing whatever it takes until the goal has been reached. It’s always much easier to give up, but people with grit can keep going."
A lényeg ez, amit már többször több helyen is hangsúlyoztam, és amit az emberek nem hajlandóak beismerni. Miért? Mert akkor azt is be kellene ismerniük, hogy lusták.
Nincs olyan , hogy zseni, csak olyan, aki a végtelenségig képes kitartani, és soha nem adja fel a probléma megoldását.
Ilyen volt Newton, Einstein és még sorolhatnám. Ilyenek azok, akik hangszereiken mesteri fokon játszanak. A legtöbben beleunnak az állandó gyakorlásba, ők soha.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Steam Deck
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged