- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
De kellett is amximumokhoz....
Nekem is van egy ilyenem valahol
A rajzát még talán hamarabb megtom találni..
Amúgy nem egy vészes így utólag... ÍEWlőszőr én is pislákoltam,de észre lehet venni az egyszerűséget...
Asszem úgy indul,hogy amerről akarod hangosítani a rendszert,azon oldali lábakat kell a közösbe bekötni...
Azt a középsőket és a másik szélsőket a 100nanós kondin keresztül visszajuttatni a panelre,de arra így hírtelen hajnalban nem emlékszem,hogy volt-e ott közösítés vagy külön ment le az a nyolc láb
Asszem én 100KA-s potikat vettem belem,mert jobbnak bizonyultak az ajánlott 50KA-osoknál...
Ja és arra készülj,hogy a loundness gomb csak akkor üzemel,ha még max a feléig van csak feltolva a basszus,mert az mindössze annyit csinál,hogy a basszusnak megfelelő potit zárja majdnem rövidre.....
A balansz potiját érdemes megmérni multiméterrel,hogy pontosan középen legyen,mert az kifejezetten jól belőtték az ic-ben... (1524)
A hangerő az meg legyen középen és nagyon gyenge jellel kezdjél,mert sajna valamiért némelyik egységcsomagbam valamit átépítenek a szakik és egyik hangosabb,a másik meg hallkabb az elején,azt hírtelen nemtod,hogy mi van
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest