Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #586 üzenetére
200-250W-os elég lesz....
Az instabilt a tápra értem...és ezt a végfokok nem igen tűrik,hogy 10V fesz ide-oda ugráljon össze-vissza. Még 5-6V elmegy egy stk-nál de 10V azért nem garancia
Én nem azt mondon,hogy az én erősítőimbe lévő több,mint 20ezer mikro az megnövelné a tápom teljesítményét,hanem a stabilitását és ezt a hírtelen fesz zuhanásokat akadályozza azzal,hogy van a '''' kakaó. De ha pl.: ráadok egy stabil 50Hz-es szinuszos jelet a bementre és ezt felviszem a maxra,akkor nálam is elég a tápfesz szint a normálhoz képest -8V-tal,de azt stabilan tartja a torzításig...Utána én már nem kínoztam tovább,de a lényeg világos volt.
Ami még fontos,hogy ezzel a roppant nagy buffereléssel a pillanatnyi leadható teljesítményemet növeltem meg vagy 15-20%-kal... Ez a reppekhez vagy a hírtelen nagy robbanásszerű hangokhoz kiváló besz@rási élményt nyújt
Filmen életemben a legjobban akkor ijedtem meg a csuma hangerő miatt,amikor egy scifi-t néztem és a csaj a női öltözőben idegességében beb@szta a szekrénye ajtaját. Olyat ugrottam,hogy a pólóm, a gatyám amvarratnál,meg a plédem is elszakadt. Meg letört a körmömből is egy kicsi,meg felborult a piám is,szal QRVAJÓ volt
Szó mi szó inkább vennék egy ultra nagy cuccot,minthogy ezeket a ''kicsiket'' gyilkoljam,de ha nincs lóvé,akkor ezzel kell beérnem és a cumóimnnak is velem és a tuningjaimmal
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest