Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #170 üzenetére
Réztömből csináltatom majd a szerszámkészítőmmel.
4 darabból fog állni. 3 vizesblokk+ egy ventis blokk.
HA elkészül,akkor külön totyikot nyitok,ha még nincs olyan,mert mindenki sjnálja a blokk méreteket én meg nem(mi).
Szal engem a hatásfok nagyon is érdekel,meg a biztonság.
Itt ha gubanc van,akkor sincsen gáz ott a léghűtés és ha az is gázos,akkor ott a bord abszurd tömege,amit elég nehéz lesz felforralnia a procinak.
Elviekben úgy terveztem,hogy egy pici átalakítással jó legyen a dualmagos intere vagy a xeon-ra. Szal hibrid-kombi-brutal-full-egyedi-maxiking....
Szernintem egyedi és tökéletes darab lesz. Nem feltétlenül külsöre értem,hanem technikailag és hatásfokilag. (0,99999)
Amúgy mivel a lapon nagyon bírtja a súlyokat,akkor már miért ne lenne akár 5-6 kilós borda rajta.
Asszem úgy 50*szer akkora lesz a bordám,mint a Bővebben: link -oldalon az Ordasi legnagyobb blokkja. Neki is tartozom fejleményekkel. Vele csináltattam speciális blokkot a procimra,ami jó a vidkarimra is. Jó fej srác. már találkoztam vele.
Ja és pontos és figyelmes.
MOD: Amúgy nálad milyenek a fejlemények?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest