- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Most, hogy megkaptam a hőn áhított E72-est, rá kellett jöjjek, hogy ez a teló sem tökéletes számomra. Nem mondom, hogy szar, egyáltalán nem az, egy csomó szuper dolgot tud, okos, tök sokáig bírja, de pl képkezelésből kicsit lehetne jobb, nekem ez is fontos volna.Úgyhogy, - még épp időben
- megpróbáltam átgondolni, hogy mi is kell nekem egy telefonban, amit most összefoglalnék, és jelentőségteljes várakozás közepette a tisztelt fórumnak adnám, hogy mit tud ezzel kezdeni. Nem mondom, hogy egyből lecserélem rá a frissen kapott E72-t (bár aztán ki tudja...), de mindenesetre nagyon kíváncsi volnék, létezik-e egyáltalán ilyen készülék. Szóval:– fürge, gyors, minél folyékonyabb működés
– jó, szép fényképek (makró is), min 2-3 Mpixel (Autofókusz jó volna) (P990i-hez szoktam)
→ kikapcsolható exponálás hang
→ kikapcsolható vaku ÉS vakusegédfény
→ gyors, könnyű képkezelés (pl. zoom 100%-ra, hogy ellenőrizhető legyen az éppen elkészült kép)
– emailezési, böngészési lehetőség (nem kell gyakran, de amikor kell, legyen valami)
– jegyzetek írásának lehetősége
– ébresztés, akár több időpontban is
– nem szar kijelző, legalább 320x240/240x320 pixel, de nem hátrány ha nagyobb
– WLAN
– memkari bővítési lehetőség
– fentiek mellett amennyire lehet, emberi ár (véletlen sem a 100+ ezres kategória)
– T-s előfizető vagyok, tehát T-függés nem gond, T-nél újonnan vagy használtan vásárlás is szóba jöhet
– hosszú távra venném, átlagos használatra, főleg telefonálás, sms, fotózgatás―――――――――――――
– ha a fentieket tudja, akkor még okosnak sem kell lennie. bár nem hátrány, de a lényeg tényleg nem ez
– nem vettem a feltételek közé, de azért egy jó akksiidő külön öröm volna
– qwerty-sek és hagyományosak is jöhetnek bátran, viszont csak olyan, aminek "nem valami szar" a billentyűzete, hanem jobbfajta
– fulltáccs, táccs és non-táccs is jöhet bátran
– egy jól használható, praktikus, szerethető készüléket szeretnék (pl. a SE C901-et nagyon megdicsérte Bocha, de a wifi hiánya miatt ugrott..)Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- megpróbáltam átgondolni, hogy mi is kell nekem egy telefonban, amit most összefoglalnék, és jelentőségteljes várakozás közepette a tisztelt fórumnak adnám, hogy mit tud ezzel kezdeni. Nem mondom, hogy egyből lecserélem rá a frissen kapott E72-t (bár aztán ki tudja...), de mindenesetre nagyon kíváncsi volnék, létezik-e egyáltalán ilyen készülék. Szóval: